Siirry suoraan sisältöön

Villen Kauppa

Makumatka Elovainiolle

Rakkaudesta ruokaan ja kaiken maailman makuihin!

Paikallista palvelua - ylpeänä Ylöjärven ytimessä!

Ylöjärvi on tienoota jossa mennyt aika ja nykypäivä solmiutuvat toisiinsa saumattomasti. Vanha maalaiskylä on kasvanut vireäksi asutuskeskukseksi, missä luonto ja kaupunki kohtaavat sulassa sovussa. Kotikylän rauhasta on lyhyt matka maailmalle, mutta silti täällä arvostetaan paikallisuutta.

Villen Kauppa on syntynyt rakkaudesta ruokaan ja kotiseutuun. Olemme ylpeästi Ylöjärveläinen, yksityinen ruokakauppa, joka yhdistää vanhan ajan palvelun sekä nykyaikaiset puitteet maaseudun makuihin ja tämän päivän tarpeisiin.

Valikoimassamme on valinnanvaraa, vaihtoehtoja ja vaihtuvuuttakin, sillä saamme paljon tuotteita suoraan Pirkanmaan metsistä, järvistä ja pelloilta – aina kauden antimet huomioiden. Pirkanmaan parhaasta palvelutiskistä löydät pöytään makuja sekä läheltä että kaukaa niin arkeen, juhlaan kuin pieneen herkutteluhemmotteluunkin.

Intohimo maistuvaan ruokaan ja hyviin raaka-ainesiin yhdistää sekä meitä että asiakkaitamme. Meillä asioivat rinta rinnan niin perheen arjen pyörittäjät, huippukokit, kuin lähituotteita arvostavat herkkusuutkin.

 
Poikkea palveltavaksi, tulet taatusti toistekin!